Tervetuloa LSB:n jäseneksi!

Jäseneksi iloiseen LSB-porukkaan pääset lähettämällä alla olevan jäsenhakemuksen täytettynä. LSB:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka tai jonka perhe omistaa sveitsinpaimenkoiran tai henkilö, joka osoittaa kiinnostusta ja halua toimia sveitsinpaimenkoirien parissa. Johtokunnan hyväksyttyä hakemuksesi saat jäsenmaksulomakkeen ja ja voit maksaa vuosittaisen jäsenmaksun (25 euroa vuonna 2023). Yhdistyssäännöt täällä. Jos haluat irtisanoa jäsenyyden, ilmoitathan siitä jäsensihteerillemme.

Toimintamme tapahtuu vapaaehtoisvoimin talkootyönä. Tulomme perustuu jäsenmaksuun. LSB käyttää kaikki tulonsa jäsenistönsä hyväksi.

Jäsenenä voit osallistua koulutuksiin ja ensimmäisellä kerralla saat kentältä mukaasi starttipaketin. Olet tervetullut tutustumaan koulutuksiin ennen jäsenanomuksen lähettämistä ja hyväksymistä. Jäsenhakemuksia käsitellään LSB:n johtokunnan kokouksissa kerran kuussa. Jäsenenä saat kolme kertaa vuodessa ilmestyvän KarvaPeput –jäsenlehtemme, jonka avulla tiedät mitä, missä ja milloin tapahtuu.

Tervetuloa viihtymään ja harrastamaan koiramaiseen joukkoomme!

Jäsenhakemus