Toiminta

Koulutukset

LSB järjestää koirakoulutusta Turussa (Saramäki, Kuparikatu 6) lauantaisin kello 11.00–13.15 (tokoryhmä 11.00, muut ryhmät 12.15). Koulutusryhminä ovat pentu-, arki-, rally-toko/vaihtuvateemainen- ja tokoryhmä.
LSB:n koulutuskentälle ovat tervetulleita kaikki LSB:n jäsenet koirineen. Pakkasraja -15 °C. Tarkemmat tiedot LSB-koulusta räältä.

Kättely

Lenkit

Tietoa tulevista lenkeistä päivitetään pitkin vuotta - seuraa ilmoittelua! Lenkkejä järjestetään eri paikoissa noin kerran kuukaudessa. Voit myös ehdottaa lenkkipaikkaa- ja ajankohtaa lenkivastaava Tuire Lindqvistille.

retkellä

Flyball

Koirakoulun jälkeen on mahdollisuus harjoitella Flyballia. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Nita Mäntylään.
Lisätietoja flyballista

flyball

Agility

LSB ei järjestä säännöllistä agility-koulutusta, mutta LSB:läiset pääsevät tutustumaan agilityn saloihin mm. agility-tutustumisten merkeissä. Agilitystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Satu Kälviäiseen.
Lisätietoja agilitystä

agiliitoa

Hakuryhmä

Hakutreenit jakautuvat maastossa tehtäviin etsintäharjoituksiin ja kentällä tapahtuviin ilmaisutreeneihin. Hakutreenit ovat toistaiseksi tauolla. Tarvittaessa pyrimme järjestämään kurssimuotoista hakuharjoittelua, mikäli kysyntää ilmenee.
Lisätietoja hakuryhmästä

Haku

Amandan malja

Amandan malja oli Eva Jonssonin lahjoittama kierto- ja kannustuspalkinto koirakolle, joka kilpailee virallisissa tottelevaisuuskilpailuissa.
Lisätietoja Amandan maljasta

amandanmalja